Medicii italieni, greșeală în cazul copilului român cu E.coli
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un bebeluș, care este acum în Italia, a fost internat în Florența, unde diagnosticul a fost sindrom hemolitic-uremic provocat de bacteria Escherichia coli, după ce ar fi mâncat brânză de burduf de la compania românească Lactate Brădet. 

Gazeta Românească, care citează pagina de Facebook a tatălui copilului, scrie că, înainte de a se SHU, copilul a fost operat de apendicită.

Bebelușul, operat de apendicită

"Cum e posibil oare ca la celebrul spital MEYER sa opereze un copil de 14 luni de apenticita...la care sa-mi spuna in fata dupa operatie ca de fapt copilul avea intestinul imflamat??! si sa ma mai ia si la misto zicandu-mi ca macar asa nu va mai avea probleme cu apendicele...dar si ala are rolul lui in corp ca altfel ne nasteam fara el...si vestea BOMBA primita la 2 zile dupa operatie de la pediatrul spitalului, ca chirurgul nu mai e de gasit...e ca baiatul a fost operat degeaba si ca defapt e infestat cu ECOLI!!! cineva va plati pt asta si nu as vrea sa fiu in locul lui...si asa am eu o roata lipsa dar pt copilul meu renunt la toate" a scris tatăl copilului pe Facebook, potrivit sursei citate. 

[citeste si]    

Referitor la consumul de brânză din România, chiar în ultima postare, tatăl se adresează patronului firmei Brădet: "Stimate domn Marius Badea noi produsul l-am cumparat pe 1 martie si inca a mai fost gasit chiar si astazi in magazinele romanesti din Florenta la controlul efectuat de inspectorii de la igiena publica". Tatăl bebelușului a precizat pentru sursa citată: "Cineva a scris pe Facebook că e internat și bunicul. Nu este adevărat, bunicul se află în România."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel