Vlad Pascu, sancționat în penitenciar. Nu mai are voie să primească vizite
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost sancționat de Penitenciarul Poarta Albă.

Vlad Pascu, tânărul care provocat tragedia de la 2 Mai, a fost sancționat în penitenciar și nu mai are voie să primească vizite. Decizia a fost luată după ce acesta a acordat un interviu telefonic protestatarului Marian Ceaușescu, transmite Antena 3 CNN.

Astfel, comisia de disciplină a Penitenciarului Poarta Albă a decis să îi interzică lui Vlad Pascu vizitele pentru o perioadă de trei luni, acum având voie să îl mai vadă doar avocații, nu și părinții sau alte rude. Măsura a fost luată după ce tânărul care s-a urcat drogat la volan și a provocat tragedia rutieră din 2 Mai în august 2023, a încălcat regulamentul penitenciarului acordând un interviu. Tatăl lui, Mihai Pascu, profitase în aprilie 2024 de dreptul pe care îl are de a purta conversații telefonice cu fiul său pentru a-i intermedia acestuia un interviu cu protestatarul Marian Ceaușescu. 

VEZI ȘI: Mărturiile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare din accidentul de la 2 Mai. "M-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi l-a luat cu totul". Ce a făcut Vlad Pascu după impact

Vlad Pascu a contestat decizia

În urma sancțiunii primite, Vlad Pascu a dat Penitenciarul Poarta Albă în judecată. Procesul ar urma să se judece la Judecătoria din Medgidia, iar primul termen trebuia să fie judecat joi, 9 mai 2024. Totuși, din cauza faptului că Vlad Pascu trebuie să se prezinte joi la Judecătoria Mangalia în dosarul accidentului de la 2 Mai, termenul a fost preschimbat și stabilit la data de 6 iunie 2024.

Reamintim că în luna august 2023, Vlad Pascu, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a urcat la volan, provocând un accident tragic în localitatea 2 Mai. A lovit în plin un grup de opt pietoni, cauzând moartea pe loc a doi tineri, o fată și un băiat. Această tragedie a stârnit indignare în întreaga țară, întrucât șoferul a părăsit imediat locul accidentului și a fost prins abia câteva ore mai târziu. În urma investigațiilor ulterioare, s-au descoperit o serie de neglijențe și erori comise de către forțele de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel