Ciolacu: Închideți televizoarele când mai vedeți astfel de știri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în care a evidențiat șantierul naval din Brăila, adăugând că 'cei care zic că nu se mai produce nimic în România mint cu nerușinare'.

'România produce! Din ce în ce mai mult și mai bine. Închideți televizoarele când mai vedeți tot felul de persoane care vă mint cu nerușinare că nu se mai produce nimic în țară. Doar astăzi am fost la șantierul naval din Brăila, unde lucrează 1350 de salariați, și într-o fabrică cu 700 de angajați, a cărui producție este aproape integral pentru export.

Și vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria. Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm și să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni și guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun!', a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel