Horoscop 10 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții tensionate pentru o zodie. Să te ții bine!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna își continuă tranzitul prin semnul Gemenilor. Soarele se pregătește de o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Urmează un weekend caracterizat de instabilitate și multe schimbări minore. 

BERBEC

Tu nu o să te poţi abţine deloc, zilele acestea, vei spune tot ce ai în gând, tot ce ai pe suflet şi, cumva, compensezi. Dacă apare o discuţie în contradictoriu, mai tensionată, să te ţii foarte bine. Cheltuielile sunt de neoprit.

TAUR

Intuiţia îţi va funcţiona de minune, trebuie doar să o laşi, să o asculţi, să îi faci loc în viaţa ta. Stai departe de suspiciuni, de tot ce înseamnă dezinformare, stai departe de teoriile conspiraţiei, că s-ar putea să fii foarte uşor de influenţat, zilele acestea.

GEMENI

Nu îţi va prii următoarea schimbare, dar este un weekend foarte bun pentru socializare. Simţi nevoia să ieşi. Nu trebuie să exişti tu în zilele următoare. Cumva, exişti prin ceilalţi, de-aia vrei să ieşi în oraş, la evenimente, să te întâlneşti cu prietenii.

RAC

Nu lăsa pe săptămâna viitoare ce poţi face astăzi, mai ales din punct de vedere profesional, pentru că s-ar putea să apară surprize şi să fii luat pe sus şi să nu mai ai timp să te ocupi nici de cele vechi.

LEU

Nu prea ai control asupra proiectelor profesionale, asupra discuţiilor de acolo. Stai cât mai departe de discuţiile acelea despre cine are dreptate, cine ştie mai bine. În ședințele de la serviciu sau în convorbirile cu oamenii importanţi, vor fi momente în care vei fi destul de declanşat. Ai nevoie de odihnă, de relaxare.

FECIOARĂ

Atât finalul acestei săptămâni, cât şi începutul celei viitoare, fii mai deschis, mai flexibil şi mai pregătit să înveţi lucruri de la alţi oameni. Pot fi şi oameni pe care tu îi consideri inferiori. Cumva, trebuie să faci un echilibru între informaţia abstractă şi cea de la firul ierbii. Ai nevoie şi de informaţia de la oamenii aceştia pe care îi consideri mai simpli decât tine. S-ar putea să apară tot felul de surprize în călătoriile pe care le vei face.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel