Parcare nouă la Aeroportul Henri Coandă. Va costa aproape 15 milioane de lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Se construiește o nouă parcare la Aeroportul Henri Coandă.

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a unei noi parcări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. 

Investiția se ridică la aproape 15 milioane de lei, fără TVA, conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Procesul de modernizare a infrastructurii este continuat de CNAB. Investiția vizează lucrări importante pe o suprafața de 20.265 de metri pătrați în scopul realizării unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului, se menționează într-un comunicat al CNAB, citat de Agerpres.

Termen de execuție de 6 luni

De la data începerii lucrărilor, termenul de execuție este de 6 luni. Lucrarea are ca scop realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesară pentru montarea dispozitivelor de încărcare electrică a maşinilor.

Contractul a fost adjudecat de asocierea SSAB AG - Bemel AG - SSAB International Electric. Valoarea acestuia este de 14,895 milioane de lei, fără TVA.

”Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a iniţiat deja demersurile pentru construirea altor parcări, prin care să se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar şi pentru modernizarea şi consolidarea parcării etajate Sosiri”, precizează CNAB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel