Lificiu, atac la Ponta: nu se mai poate spune niciun cuvânt de frica demiterii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lificiu 2
lificiu 2

Petre Lificiu a reacţionat după ce premierul Victor Ponta l-a demis în direct în cadrul unei conferinţe de presă. El a spus că nu a avut nicio intenţie greşită când a sfătuit populaţia să stingă becul de la baie. Lificiu îl atacă pe Victor Ponta şi susţine că în actuala guvernare nu mai poţi spune niciun cuvânt de frica demiterii.

“Însemnă că în timpul acestei guvernări nu se mai poate spune niciun cuvânt, n-ai voie nicio silabă să mai spui, chiar dacă ești sincer", a spus Lificiu.

“Trebuia făcut mai devreme, cinstit, bărbătește, nu motivat de o declarație care, repet, din orice punct de vedere este corectă și educativă. Eu am spus că se urmăresc corelări între costuri și venituri, așa cum se urmăresc în orice deficit bugetar la nivel micro sau macroeconomic. Apoi, o creștere cu 5 la sută a prețului energiei la sfărșitul lunii nu înseamnă nimic. Adică însemnă să nu uităm becul aprins la baie când plecăm la serviciu. Unde este greșeala? După mine, fiecare copil de școală, în Germania i se spune stinge lumina”, a precizat Lificiu.

Premierul Victor Ponta l-a demis pe Lificiu după ce acesta spus că o creştere cu 5% la energia electrică nu înseamnă nimic, iar oamenii ar putea economisi dacă ar stinge lumina de la baie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel