Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Facebook: Voi aduce din nou în discuție...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, în cadrul unui mesaj pe Facebook, că va participa la deschiderea anului universitar 2015-2016 la Universitatea București, precizând că va aborda și cu această ocazie "tema Educației în România".

"Deschiderea noului an universitar, care coincide cu Ziua Internațională a Educației, mă va regăsi la Universitatea din București, unde voi împărtăși bucuria unui nou început alături de profesori și studenți. Voi avea astfel ocazia de a aduce din nou în discuție tema educației în România. Avem nevoie de contribuția, expertiza și autoritatea universităților în consultarea pe care am lansat-o recent. Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!", a scris, în urmă cu puțin tim, președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de socializare.

De altfel, Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Iohannis va participa, astăzi, la ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului universitar, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel