Ioana Băsescu, înjurată de pensionari - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
MITING - PRO TRAIAN BASESCU - CLUJ
MITING - PRO TRAIAN BASESCU - CLUJ

Fiica cea mare a președintelui suspendat, Traian Băsescu, a fost înjurată de mai mulți pensionari.

Ioana Băsescu era pe stradă într-un tricou alb pe care scrie ”Absenat motivat”. Mai mulți bătrâni i-au adresat cuvinte grele fiicei președintelui suspendat.

"Eşti o ordinară, unde sunt pensiile, scroafo ce eşti?", au țipat bătrânii la ea.

Ioana Băsescu nu a ripostat în niciun fel.

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu l-a acuzat pe preşedintele suspendat Traian Băsescu, de faptul că l-a protejat de Justiţie pe fratele său, Mircea Băsescu, pe fiica sa, Ioana Băsescu, la fel procedând şi cu Sorin Blejnar, Lucian Duţă sau Roberta Anastase.

El a spus spus că Mircea Băsescu a fost protejat de Traian Băsescu, în condiţiile în care e de notorietate că acesat conduce Mafia din portul Constanţa, şi a arătat că un protejat al lui Traian Băsescu a fost Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, care patrona sistemul de evaziune cu prejudicii de miliarde de euro.

Fenechiu a mai spus că printre protejaţii lui Traian Băsescu s-au numărat şi fiica sa, care a dobândit un apartament care valorează cât un bloc întreg şi nu a putut justifica din ce bani, dar şi Lucian Duţă, fostul şef al CNAS, sau Roberta Anastase, al cărei furt din Parlament a “lovit” cinci milioane de românii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel