Înjunghiați când se întorceau de la o discotecă vasluiană, un tânăr a murit, altul este grav rănit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ambulanta
ambulanta

Nepotul unui viceprimar din Vaslui, un tânăr de 19 ani a murit, iar un altul în vârstă de 26 de ani a ajuns în stare critică la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au fost înjunghiaţi în timp ce se întorceau de la o discotecă din localitatea vasluiană Peicani, suspectul în acest caz fiind un bărbat de 40 de ani.

Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri au fost atacaţi cu cuţitul de către Gheorghe Călin, din oraşul Murgeni, în timp ce aceştia se întorceau spre casă de la discoteca din localitatea Peicani.

Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat în zona abdominală, cu evisceraţie de intestine, şi a murit în foarte scurt timp. Cel de-al doilea tânăr a suferit o plagă înjunghiată în zona lombară, fiind transportat cu ambulanţa, în stare critică, la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Principalul suspect în acest caz, un bărbat în vârstă de 40 de ani, se află la audieri la postul de poliţie din Găgeşti, anchetatorii urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul soldat cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a alteia", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel