Incendiu Colectiv. Adrian Rugină, toboşarul trupei Bucium, printre cei morți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian Rugină, toboşarul trupei Bucium, se află printre cele 27 de persoane care au decedat în incendiul de la Clubul Colectiv. Pasiunea pentru muzica rock l-a adus în clubul infernului, însă a murit ca un erou, încercând să îi salveze pe ceilalți.

„O veste grea, din păcate! A murit un Om drag aseară în incendiul de la clubul din București. Amintiri extraordinare mă leagă de el, de pe vremea când cântam în Teuton. Dumnezeu să te odihnească!", a anunțat, pe pagina sa, Adi Beznă.

Fostul membru al trupei Teuton, Adrian Rugină avea 38 de ani și era absolvent al Academiei de Studii Economice, iar pasiunea pentru muzica rock l-a adus vineri seară în Club Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity își lansa un nou album.

Adrian Rugină se salvase inițial, însă a murit încercând să-i salveze pe alții, după cum a mărturisit, pentru ziarulring.ro, cântăreața Sorina Mihalache (fondatoare Lala Band): „El este unul dintre eroi... A reușit imediat să iasă teafăr din club, apoi a intrat înapoi să ajute la salvarea altor vieți, și n-a mai ieșit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii noștri comuni. Sunt afectată de tot ce s-a întâmplat", a declarat Sore pentru sursa citată.

Pe pagina sa de Facebook, plină cu fotografii de la concerte, mesajele din partea prietenilor și a cunoscuților curg după ce s-a aflat că Adrian Rugină nu mai este.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel