Imagini din casa fostei soţii a lui Dan Condrea. Cum trăiesc Laura Georgescu şi fiica sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Reporterii România TV au intrat în casa Laurei Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, locul unde acum trăieşte şi fiica fostului patron Hexi Pharma. 

Imaginile din locuinţă dezvăluie teancuri de documente neridicate de procurori şi tinute sub cheie de fosta sotie a afaceristului. 

"Avem condiții mai bune decât avea dincolo pentru că acolo erau foarte multe persoane, în total vreo 8: frații Ochinciuc, ea, bone, celălalt copil. Aici suntem doar noi două", a spus aceasta.

Fosta soţie a lui Dan Condrea a arătat că are stive de documente sigilate pe care intenţionează să le pună la dispoziţia autorităţilor care instrumnetează dosarul Hexi Pharma.

"Îi aștept pe băieții de la percheziții, eu încă îi mai aștept...sunt de la contabilitatea conexă de la Fonduri Europene. Astea au mai rămas din 2011, parțial. Eu le adusesem pe toate de la contabilă, însă Condrea Dan Alexandru a intrat aici cu mama mea în lipsa mea și le-a furat, deși era dreptul meu să le țin. Acum, că el nu mai e, trebuie să le reorganizez", a spus Laura Georgescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel