Harabagiu (PSD): M-am decis! Candidez la alegerile europarlamentare!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George Harabagiu, fostul coordonatorul online al PSD, a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare.

”Păzea , vine mămăligarul. INCEPE DANSUL ... M-AM HOTARIT ! MA DUC " PESTE EI "... Sa le " stric jocurile " . Si sa- mi obtin..RESPECTUL ! SUNT HOTARIT SCHIMB TOTUL LA BRUXELLES ! CANDIDEZ PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN !!!

I- am răspuns acum citeva minute, prietenului meu drag Daniel Dragomir care puncta faptul ca atitudinea noastra din ultimele 48 de ore i- a speriat îngrozitor pe "exponenții " statutului paralel ! Dl colonel a suportat NEVINOVAT prigoana torționarilor in Dosarul BLACK CUBE !

"Normal ca i- au speriat , prieten drag . Deja postările noastre ( ale tale , ale lui Ingrid Mocanu si ale mele - banal gazetar de provincie au început sa suscitie interesul presei internaționale . Ca sa nu mai vorbim de dezbaterile apărute pe marginea lor .

Din acest motiv M- AM HOTARIT SA - I ÎNFRUNT PE " TERENUL LOR ". Sunt decis sa CANDIDEZ LA EUROPARLAMENTARE si sa- i reprezint acolo pe toti cei care au susținut AICI , dreptul Romaniei la RESPECT !!!

O sa le arat deontologilor europeni , ce stie , ce vrea si ce poate un moldovean amarit , coborât din munți ( cu bunele si relele sale ). Fara fitze, cv contrafăcute si doctorate falsificate! Nu iti ascund , prieten drag ca tu si cu Ingrid Mocanu ati cintarit greu in decizia mea. Dar cel mai mult au cintarit ROMANII ADEVARATI SĂTUI DE ÎMPILAREA BRUXELLES- ului !

Firesc este ca oferta mea sa o adresez PSD - ului ! Si DIRECT OMULUI LIVIU DRAGNEA. Daca nu se va putea, va jur ca voi găsi o soluție !! Junker , PĂZEA ! VINE MĂMĂLIGARUL”, a fost mesajul lui George Harabagiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel