Data publicării:

George Simion, surprins la o petrecere, la câteva zile după Şoşoacă. Val Vâlcu: Există un singur lider în AUR

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Val Vâlcu, reacţie după ce George Simion a fost surprins la o petrecere
Val Vâlcu, reacţie după ce George Simion a fost surprins la o petrecere
Val Vâlcu a reacţionat după ce George Simion, liderul AUR, a fost surprins la o petrecere cu mai multe persoane, fără respectarea distanţării, la câteva zile după ce Diana Şoşoacă participase la un eveniment similar. Jurnalistul a spus cine este singurul lider al AUR. 

Întrebat dacă este posibil ca George Simion să fi participat la o petrecere în plină pandemie pentru a muta atenţia de la Diana Şoşoacă, Val Vâlcu a spus cum stau lucrurile. 

"E şi asta o ipoteză, să capitalizeze pe tema protestelor anti-mască, a sfidării regulilor din pandemie. Dvs vorbiţi de liderii AUR la plural. Nu există lideri ai AUR. E un singur lider, doamna Şoşoacă. Care înţeleg că a fost useristă, voia spitale, nu catedrale, acum e negaţionistă. Cert este că doamna Şoşoacă a luat prim-planul. Ceilalţi doi lideri mai cunoscuţi din AUR sunt ca electronii în jurul orbitei sale. 

Nu au dovedit însă maturitate politică. Petrecerea din weekend era un bun pretext pentru a scăpa de ea. Aşa cum vedeţi, doamna Şoşoacă este ca un gaz, umple tot spaţiul pus la dispoziţie. Nu cred că mai au loc în AUR alţi doi aşa zişi lideri, nu au nici curajul să rupă pisica, să tranşeze lucrurile. Vor rămâne aceeaşi grupare exotică, cu circ. Nu poţi fi luat în serios când te îmbraci ca un clovn, suni din trompetă şi baţi toba cu piciorul. 

Cred că şi-au dat seama că s-a terminat, au primit această etichetă de partid extremist. În Europa uşile le vor fi închise. Aici în ţară nu dau impresia că ar putea vreodată să guverneze. Nu pui clovnul să îţi administreze casa", a spus Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel