Gafă stânjenitoare a unui baron PNL despre originea poporului român
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, a reușit să impresioneze într-un mod neplăcut pe cei prezenți, vineri, la Conferința Internațională organizată la Deva de Consiliul Concurenței, când, vorbind despre originile poporului român și-a exprimat dilema că deși știe că suntem urmașii lui Decebal și Traian, încă nu a aflat "care-i mama și care-i tata".

Invitat la deschiderea Conferinței Internaționale organizată de Consiliul Concurenței, șeful CJ Hunedoara, Mircea Moloț a ținut să precizeze în scurtul său discurs că a venit din concediu pentru a participa la eveniment, iar după ce a urat celor prezenți, invitați din țară și din străinătate, "Bun venit" a dorit să destindă atmosfera cu o glumă, din păcate nereușită.

„De câte ori mă întâlnesc cu delegați italieni, le spun că am o dilemă. Trăiesc de atâția ani în județul Hunedoara și nu a reușit niciun istoric să ne descurce: suntem urmașii lui Decebal și Traian, dar care-i mama, care-i tata?" s-a întrebat retoric Mircea Moloț de la microfonul conferinței, scrie hunedoaralibera.ro.

Gluma președintelui Consiliului Județean a avut darul de a-i stânjeni pe toți invitații prezenți în sală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel