Firea a IZBUCNIT: Statistica oficială era făcută în bătaie de joc!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Într-o postare pe Facebook, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac acerb asupra guvernării liberale. Iată ce a spus.

Într-o postare pe Facebook, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat virulent față de politicile guvernului liberal:

„Incompetență si rea-credință la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sănătății) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucureșteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina școlară aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulți diagnosticați de medicii de familie si tratați acasă.

Deci, statistica oficială era făcută în bătaie de joc!

Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritățile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, șefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica - cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunătură de politruci care a venit la putere doar cu scopul îmbogățirii!

Nu le pasă de oameni!

Nu le pasă de tara!

Lor sa le fie bine!

#DreaptaUnită #BaroniiGalbeni“

Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 13 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel