Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinale la Madrid
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Performanță remarcabilă reușită de tenismenul român Florin Mergea (30 de ani)! Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu de la Madrid, după victoria cu 6-3, 6-2 reușită în fața cuplului Juan Sebastian Cabal (Columbia)/Adrian Mannarino (Franţa).

Cabal și Mannarino veneau după o victorie entuziasmantă în fața favoriților Mike și Bob Bryan, care au cedat joi cu un neașteptat 6-7, 5-7. Mergea și Bopanna (35 de ani) au avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a-i elimina pe autorii surprizei de joi (50 de minute), scrie digisport.ro.

Evident, statisticile cuplului învingător au fost dintre cele mai bune: 6 ași, 24 de puncte din 30 câștigate cu primul serviciu, 11 din 18 câștigate cu serviciul doi și șase mingi de break din șapte salvate.

Vezi și: Șocul anului în tenis! Serena Williams a fost eliminată de la Madrid

În semifinale, Mergea și Bopanna se vor duela cu favoriții numărul 6, Marcel Granollers/Marc Lopez, care au trecut în sferturi de Vasek Pospisil/Jack Sock (favoriții numărul 3).

Prin calificarea în penultimul act de la Madrid, cuplul româno-indian şi-a asigurat un cec de 60.800 euro şi 360 de puncte ATP. Florin Mergea şi Rohan Bopanna şi-au egalat astfel cel mai bun rezultat al lor, după semifinala ATP World Tour Masters 1.000 de la Shanghai, din octombrie, când au fost învinşi de fraţii Bryan. Ei au şi o finală jucată împreună, anul acesta, la Casablanca, pe care de asemenea au pierdut-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel