Firea, înţepătură pentru USR: Nu e cazul să ne punem mandatele pe masă. Să şi le pună cei de pe locul 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că nu e cazul ca liderii PSD să-şi pună mandatele pe masă după turul unu al alegerilor prezidenţiale. 

Gabriela Firea a făcut declaraţii înainte de începerea primei şedinţe a PSD de după aflarea rezultatelor primului tur al alegerilor prezidenţiale.

"Suntem în turul doi. Eu cred că este un succes. Candidatul nostru este în turul doi, ne bucurăm foarte mult, îl vom susţine în continuare, vom munci şi în aceste două săptămâni şi vom avea prima femeie preşedinte. La Bucureşti am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare. (...) Noi nu am făcut campanie negativă împotriva PNL şi USR ci doar le-am aşezat activitatea într-o oglindă şi am spus bucureştenilor cum au votat împotriva tuturor proiectelor bune, necesare pentru Capitală. (...)

Nu este cazul să ne punem mandatele pe masă, pentru că împreună am realizat ceea ce se spunea cu vreo două săptămâni înainte de alegeri că este imposibil, şi anume doamna Dăncilă în turul doi. Trebuie să ne bucurăm de acest succes, nu trebuie să ne punem mandatele pe masă. Să-şi pună cei de pe locul trei mandatele pe masă", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel