Fetița cu mama la închisoare, cu cererea de grațiere la Cotroceni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ana-Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest, după ce a furat mâncare dintr-un magazin pentru ea, își dorește cu ardoare să o aibă din nou alături pe cea care i-a dat viață. Așa că  a mers la Palatul Cotroceni pentru a depune cererea de grațiere la președintele Klaus Iohannis. 

"Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei", declara săptămâna trecută Ana Maria la Antena 3.

Micuța, de mâna cu tatăl ei, a mers astăzi la Palatul Cotroceni pentru a depune cererea de grațiere pentru mama sa, care ispășește în penitenciarul Târgșor o pedeapsă de trei ani închisoare pentru că a furat mâncare pentru fiica sa.

Să-i mulțumim lui Dumnezeu. Sper cu toată încrederea ca dl președinte să vadă supărarea și amărăciunea Anei-Maria", a declarat tată-l micuței la ieșirea de la Cotroceni 

"Cred că o să fie bine", a mărturisit și Ana Maria. 

Luni seară, Ana Maria a povestit ce a făcut la Palatul Cotroceni: "M-a primit d-na consilier a d-lui președinte Iohannis. A fost drăguță. M-a întrebat cum mă simt, a spus că a plâns mult când am venit la televizor și îi mulțumesc că m-a apreciat. Mi-a spus să am credință în Dumnezeu. Să sperăm că o să o grațieze pe mama mea", a mai spus fetița care a dat citire, ulterior, unei felicitări primite de la mama sa, sâmbătă, când a mers în vizită la ea, la penitenciar. 

"Mami te iubește. Când inima îți va plânge și ochii-ți vor lăcrima, să nu uiți niciodată că te iubește mama ta. Au fost un an și o lună la rând lacrimi și suferință, dar tu ești pentru mine cea mai scumpă fetiță".

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel