Eugen Tomac, PMP: Am solicitat Comisiei Europene un sprijin de minimum 100 de milioane de euro pentru fermierii români - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Eugen Tomac
Foto: Facebook Eugen Tomac
Europarlamentarul Eugen Tomac, spune că a solicitat Comisiei Europene un sprijin de minimum 100 de milioane de euro pentru fermierii români.

Europarlamentarul Eugen Tomac, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, anunță că a solicitat Comisiei Europene un sprijin de minimum 100 de milioane de euro pentru fermierii români.

VEZI ȘI: Protest în fața Comisiei Europene. "Fermierii Români merită respect!"

"În această seară am solicitat Comisiei Europene un sprijin minimum de 100 de milioane de euro pentru fermierii români. Comisia urmează să reevalueze mâine cuantumul compensației cuvenite României pentru agricultorii din țara noastră afectați de criza generată de importul de cereale din Ucraina și seceta de anul trecut.Ministrul incompetent al Agriculturii și aparatul său nu au fost în stare să transmită la Bruxelles o solicitare bine fundamentată, astfel încât fermierii români să poată fi ajutați corespunzător nevoilor pe care le au în această perioadă extrem de dificilă.

Eugen Tomac: Suma finală trebuie cel puțin înzecită! 

Prin urmare, cred că suma finală trebuie cel puțin înzecită! De aceea, am solicitat astăzi, în plenul Parlamentului European, Comisiei Europene să aloce o suplimentare până la cel puțin 100 de milioane de euro drept compensații pentru agricultorii români. Solidaritate înseamnă sprijin pentru toți cei afectați de consecințele războiului criminal început de Rusia!", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel