Episod revoltător povestit de un psiholog: Am pierdut un copil. Tatăl a decis să se ia după ea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Psihologul Cristina Zaharia a relatat un caz șocant în care se dovedește, încă o dată, că oamenii nu înțeleg necesitatea ajutorului specializat.

”Astăzi am pierdut un copil... Un băiat cu ochi mari căprui, cu vise, cu dorințe... ca orice adolescent. L-am pierdut deoarece tatăl lui a hotărât după 2 ședințe de consiliere psihologică, să suspende ședințele deoarece, o " babă dintr-un sat " i-a spus că fiul lui " a călcat în niște făcături " și că cineva îi vrea răul...

După câteva ședințe " costisitoare ", în care bătrâna respectivă a dat în bobi și i-a turnat copilului in vârsta de 17 ani, cositor în creștetul capului, acesta, a hotărât în dimineața aceasta să își pună capăt zilelor, deoarece " viața i se părea grea și nedreaptă. Deși l-am diagnosticat cu sindrom depresiv acut.. deși suferea de tulburare de panică... deși îi dădusem o trimitere la medicul psihiatru...totuși, familia lui a decis că tânărul adolescent " a călcat în ceva necurat".

Sunt o persoană credincioasă. Cred că există un Dumnezeu bun și tolerant și cred că există și nedreptate în lume. Mai cred că există și o lume care nouă, muritorilor de rând, probabil nu ne este accesibilă, dar mai cred și că există specialiști care pot diagnostica corect o patologie, și care fac diferența atunci când știința este neputincioasă. Literatura de specialitate, ne dezvăluie periodic, cazuri atipice, inexplicabile științific.. însă, majoritatea cazurilor bolilor / afecțiunilor, au origine organica. Astăzi am pierdut un copil, care putea fi salvat.. și pentru a cărui viață au ales greșit cei dragi lui...”, a scris psihologul Cristina Zaharia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel