Episcopul Hușilor, plângere la DIICOT
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Episcopul Huşilor a făcut plângere la DIICOT în legătură cu înregistrarea compromiţătoare în care acesta ar apărea în ipostaze intime alături de un alt bărbat.

Cazul episcopului Huşilor a ajuns în atenţia organelor de cercetare penală, după ce şeful preoţilor vasluieni a depus o plângere la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Reprezentanţii acestei instituţii susţin, însă, că plângerea făcută de către episcopul Corneliu nu este de competenţa procurorilor de crimă organizată, motiv pentru care a fost direcţionată către o altă unitate de parchet.

Plângerea făcută de Corneliu Onilă (Bârlădeanu), se pare pentru defăimare şi răspândire de materiale pornografice, a fost trimisă spre soluţionare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, Antonela Pălie, a precizat faptul că ”Plângerea a fost înregistrată la unitatea noastră de Parchet, dar a fost trimisă administrativ către unitatea competentă”.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au precizat că plângerea episcopului Huşilor nu a ajuns la această unitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel