Dumitru Pelican: Merg la DNA. Depun plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Violeta Alexandru
Violeta Alexandru
Dumitru Pelican, actual director executiv al Agenției Naționale pentru Ocuparea forței de Muncă, a spus că va merge la DNA pentru a depune plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru.

Într-o intervenție la România TV, Dumitru Pelican a explicat de ce are de gând să meargă la DNA. El a primit înştiinţare că este detaşat la Giurgiu. Decizia vine la doar câteva zile după ce fostul senator a criticat-o dur pe Violeta Alexandru, minstrul Muncii.

”În urmă cu câteva zile, mi-am permis să demontez mai multe afirmații ale doamnei Violeta Alexandru. (...) Mi-a trimis amenințări prin președintele instituției la care lucrez. I-am zis că nu mă sperie. Chiar dacă este ministru, instituțiile sunt ale statului. (...) I-am cerut public lui Ludovic Orban să o demită pe Violeta Alexandru. (...) Am primit un ordin din partea președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea forței de Muncă conform căruia sunt detașat la Giurgiu. Așa... din senin! L-am sunat și i-am zis că este laș și că execută niște ordine din partea doamnei ministru. (...) O să merg la DNA să depun o plângere împotriva ministrului Violeta Alexandru pentru exercitarea funcției politice prin abuz! Voi cere și daune. Aici am ajuns în 2020!”, a zis Dumitru Pelican.

”Am mai invitat-o pe doamna ministru la o dezbatere la televizor. Să vadă și lumea că nu cunoaște nimic din ministerul pe care îl conduce. (...) Este răzbunare politică ce mi s-a întâmplat! Habar n-are pe ce lume trăiește”, a mai spus Dumitru Pelican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel