Divorț Anca Turcașiu: Nu am făcut swing. A fost o glumă a nașului meu, Cristian Țânțăreanu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Anca Turcașiu încearcă să-și revină, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora artista ar fi divorțat de soțul ei în secret la notar, în urmă cu circa o lună de zile.

Într-un interviu pentru WoWbiz, Anca Țurcașiu recunoaște că a scris acele mesaje pentru că era agasată. Mi se pare o aberatie. Daca stii ca ai dovada notarului, ma lasi in pace si asta a fost tot, a spus artista pentru sursa citată.

Noi suntem intr-un moment foarte bun al casniciei noastre si asa va fi...Eu sunt genul de persoana care aplaneaza conflictele, nu le amplifica. Nu are sens discutia despre un divort, e ceva strain pentru noi.

Citește și: Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, divorț după 16 ani de căsătorie

Nu am fost la notar, nu e nimic adevarat din ce s-a scris. Suntem impreuna zi de zi si totul e la fel ca vineri, ca sambata, ca in fiecare zi din viata noastra. Gluma exagerata a nasului nostru... sunt convinsa ca nu si-a dat seama cat rau face imaginii mele aceasta gluma. El ma iubeste foarte tare. Asa e el, nu tot ce zice e adevarat, el spune baliverne si si-a cerut scuze pentru ce a zis.

Nu am discutat nici in gluma despre swing. Nasul a realizat ca a gresit, nu imi permit sa il cert, dar i-am zis ca m-a durut foarte tare. Nu imi permit. Acum sunt bine, jur, sunt foarte bine. Relatia dintre noi doi nu se va raci,  a marturisit Anca Turcasiu in exclusivitate pentru WOWbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel