Data actualizării:
Data publicării:

Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy. "L-am cunoscut în toate ipostazele". Vedetele strâng bani să-i aducă trupul în țară

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
colaj: captură video
colaj: captură video
Vestea a picat ca un trăsnet printre vedete. Acum, nume mari din România fac chetă pentru a strânge bani ca să poată aduce trupul neînsuflețit al solistei în România.

Foarte mulți artiști din România au reacționat la veștea morții subite a lui Naomy. Printre cei profund marcați se numără și compozitorul Horia Moculescu care a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului transgender care, cu ani în urmă, obișnuia să fie o prezență spumoasă pe micile ecrane și făcea senzațtie în emisiunile la care era invitată.

Citește și Minodora, mesaj emoționant după moartea lui Naomi: Ne cunoșteam de copii. Un suflet care a fost realmente chinuit

Horia Moculescu spune că Naomy i-a interpretat mai multe piese în cadrul concursurilor de talente muzicale, printre care și "Salcia" care a rămas în memoria românilor drept o interpretare de excepție, plină de emoție. Acesta spune că avea într-adevăr un timbru foarte plăcut și chiar și tehnică muzicală pe care și-o perfecționase în timp.

„A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa „Salcia” de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca solist, Florin, și ca Naomi, cum se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească D-zeu în pace ”, a mărturisit Horia Moculescu pentru Playtech.ro.

Naomy s-a stins din viață într-un spital din Dortmunt, Germania. Era deja în comă de mai multe zile, întrucât suferise un AVC. În momentul de față, mai multe vedete din România strâng bani pentru a-i putea aduce trupul neînsuflețit în țară, pentru înmormântare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel