A murit Naomy, cea mai controversată vedetă a anilor 2000
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Acasă TV
captură video Acasă TV
Cântăreața transgender Naomy a murit la vârsta de 47 de ani.

Vestea a fost dată de o persoană apropiată acesteia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Transsexualul Naomy a murit pe un pat de spital din Germania, după ce a stat în comă mai mult timp.

Citește și Povestea neștiută a lui Florin Moldovan alias Naomy. A fost abandonat la trei zile de la naștere și a crescut în orfelinat până la 15 ani

„Cu inima grea, vă anunț că Naomy a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi Odihnește-te in glorie Regino”, a scirs Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Cine a fost Naomy

Numele real era Florin Moldovan. Acesta a avut o copilărie marcată de adversități, cu o poveste de viață care ar zgudui pe oricine. S-a făcut cunoscut sub numele de Naomy în showbizul românesc abia după ce s-a hotărât să-și schimbe sexul. Florin fost abandonat de părinți la doar trei zile de la naștere. A petrecut primii ani din viață într-un orfelinat din Luduș, iar această experiență l-a însoțit până la vârsta de 15 ani, când s-a mutat la București.

În capitală, a început să-și contureze drumul către artă, urmând cursurile Școlii Populare de Artă. Destinul i-a adus oportunitatea de a apărea în filmul "Gadjo Dilo" din 1997, unde a jucat alături de nume sonore precum Rona Hartner și Adrian Minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel