”Nu mi-e frică de moarte". Monica Tatoiu, anunțată, din greșeală, că are cancer: Fiecare zi e importantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Sursa foto: Facebook Monica Tatoiu
Monica Tatoiu a spus că a fost anunțată că are cancer, după ce și-a făcut o mamografie.

"Trebuie să merg să-mi fac toate analizele, dar mi-e groază. La vârsta asta îți mai găsește câte ceva și nu vreau să mai știu. Acum ceva timp am făcut o mamografie și au încurcat-o cu a altei femei bolnave. Am fost anunțată că am cancer la sân. Dar eu nu am probleme, nu mi-e frică de moarte. Am mai făcut una, nu aveam nimic. Apoi m-au sunat de la spital că le-au încurcat. Problema a fost cu acea femeie care avea cancer și i-a ieșit că e sănătoasă. Fiecare zi e importantă în astfel de cazuri”, a declarat Monica Tatoiu pentru cancan.ro.

Însă acest diagnostic greu nu îi este străin. La 23 de ani, a aflat că suferă de cancer de col uterin. "Mi-am facut niște analize și doctorul mi-a zis: Puteți să muriți în orice clipă!", spunea femeia de afaceri pentru revista "The One". Boala a recidivat în 2010, însă a reușit să o învingă.

Vezi și:  "Ești o proastă!" Asta aud de 40 de ani". Monica Tatoiu, mărturisiri din căsnicia cu soțul ei: "Am înțeles că altceva mai bun nu o să găsesc" 

Cum se simte după operația suferită la picioare

"Merg mai bine, la fel ca acum 20 de ani. Din cauza durerilor la șold, am forțat pe piciorul stâng, care s-a deformat. Ajunsese să se scurteze. S-a format ca un arc, în loc să fie drept, s-a îndoit. Cam 1,5 cm lipseau, iar când mergeam mă legănam. Trebuia să port talonete. Acum, singura problemă pe care o am e atunci când cobor. Urci cu inima, cobori cu genunchiul, așa se spune. Și mă doare, trebuie să am tot timpul o balustradă. Nu am muculatura așa cum trebuie la piciorul stâng. Mi-am pus o proteză personalizată. Dar, într-o lună, voi rezolva și asta. Am fost la scufundări și mi-a fost foarte bine", a mai povestit Monica Tatoiu pentru sursa citată. 

Vezi și:  Monica Tatoiu, sfat pentru cei care vor să se căsătorească: "Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție" 

 "I-am interzis să se culce cu două în acelaşi timp". Monica Tatoiu și-a avertizat fiul: "Femeile sunt parșive. Am jucat bărbați la viața mea.." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel