Data actualizării:
Data publicării:

Fiul Luminiței Anghel, apariție neașteptată la TV. Cât de schimbat e David Pușcaș la 29 de ani: "Mama e parte din mine, dar ne-am exclus reciproc. Merg mai departe!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video Xtra Night Show
captură video Xtra Night Show
David Pușcas, fiul adoptiv al solistei Luminița Anghel, a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu mama sa, după ce ani de zile a ieșit din lumina reflectoarelor.

David Pușcaș este de mai mulți ani în mijlocul unui scandal cu mama sa adoptivă, artista Luminița Anghel. Cei doi sunt certați de când băiatul a intrat în adolescență și a devenit ceva mai rebel. De atunci au început toate problemele. Povestea lor a fost mai mereu în centrul atenției și adusă pe micul ecran în diferite ocazii. La un moment dat comunicarea dintre cei doi a încetat, prilej cu care David a scos și o piesă în urmă cu trei ani prin care și-a dorit "să-i vorbească" mamei despre durerea pe care a resimțit-o atunci când au început să se îndepărteze unul de celălalt.

Youtube video image

De ce boală suferă David

În timp ce Luminița Anghel se abține de la comentarii și refuză să discute despre acest subiect, David nu are aceeași reținere. Tânărul a vorbit despre perioada în care nu a mai comunicat cu Luminița și a lăsat să se înțeleagă că o eventuală împăcare nu este exclusă.

Prezent în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, David Pușcaș a dezvăluit și boala de care suferă, sindromul borderline, și spune că tot ce i se întâmplă acum își are rădăcinile în mediul familial toxic în care susține că a crescut.

David Pușcaș spune că diagnosticul de borderline este probabil rezultatul traumelor din copilărie și sechele din dinamica familială. A încercat să urmeze un tratament, dar a avut dificultăți în a-l continua din cauza efectelor secundare. Printre acestea, menționează că medicamentația anterioară îl aducea într-o stare de sedare profundă, și asta pentru că avea de luat foarte multe pastile zilnic.

”Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia”

David Pușcaș, bărbat în toată firea acum, a mărturisit că au trecut aproape zece ani de când vorbește doar sporadic cu mama lui. Cu toate acestea, speră că relația lor va fi reînnoită și este conștient de momentul în care acest lucru ar putea avea loc.

Întrebat cum se descurcă fără ajutorul mamei, acesta a răspuns:

„Cred că sunt vreo nouă ani de când n-am mai vorbit cu mama. Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, nu am cerut ajutorul când eram în momente critice, niciodată în viața mea. Nu i-am cerut ajutorul pentru că spuneam că oricum nu mă va ajuta și simți când părinții nu sunt alături. Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia.”, a spus David Pușcaș.

Chiar dacă între cei doi s-a așternut tăcerea de ani buni de zile și își vorbesc doar ocazional, tânărul recunoaște că își iubește mama:

„E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile, și eu nu pot s-o anulez pe ea, că înseamnă că mă anulez pe mine. Eu nu pot să nu o iubesc pe ea, pentru că automat ar însemna că nu mă iubesc pe mine. Dar trebuie să accept și să merg mai departe”, a mai spus David Pușcaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel