Dispeceratul Poliţiei Locale a Capitalei are un nou număr de telefon: 021.9752
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politia locala, comunitara (05)
politia locala, comunitara (05)

Poliția Locală a Municipiului București a pus în funcțiune noul număr de telefon, 021.9752, care va funcţiona în paralel cu cu vechiul număr, 021.318.06.86, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Noul număr a fost introdus în încercarea de a eficientiza activitatea Poliţiei Locale, dar și pentru ca reacția agenților să fie cât mai rapidă, precizează sursele citate.

Postul telefonic va funcționa non-stop, va fi deservit de către operatorii din cadrul Dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București, iar aici se pot face sesizări și reclamații ale unor fapte care intră în competența poliției locale. Printre acestea se numără cazuri de tulburări ale ordinii și liniștii publice, cazuri de comerț stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcții, încălcări ale normelor privind protecția mediului sau probleme privind staționarea și oprirea neregulamentară a autovehiculelor. Tot la acest număr se pot face reclamații în privința activității parcagiilor (persoanele care percep taxe ilegale în parcările administrate de Primăria Capitalei), care ar putea sprijini Poliția Locală în campania de eradicare a acestui fenomen, declanșată încă de la începutul anului 2011.

La 9752 nu se pot face, însă, reclamații anonime sau abuzive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel