Dependență ciudată: Bea în fiecare zi un litru de sânge
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

O femeie din Statele Unite are o dependență ciudată: bea în fiecare zi un litru de sânge pentru a se umple de energie, în caz contrar ea devenind "nervoasă și irascibilă".

Michelle, o americancă de 29 de ani, din California, a apărut în emisiunea "My Strange Addiction" din cauza uneia dintre cele mai ciudate dependenţe din lume: nevoia de a consuma sânge, scrie Daily Mail.

"Sângele este ca apa pentru mine. Mă umple de energie", a declarat femeia-vampir, care este artist de tatuaje,

"Îmi place să beau sânge, atunci când citesc, când mă relaxare, atunci când mă uit la TV, atunci când pictez", a explicat ea. "Nu există niciodată un moment prost pentru mine să beau sânge."

Tânăra a dezvoltat între timp și preferințe, ea susţinând că sângele de porc este mai bun decât cel de vită. Michelle spune că a bea sânge e ca şi cum ai bea vin. "Dacă nu-mi beau porţia în fiecare zi, devin nervoasă şi irascibilă", a mai spus tânăra, ea precizând că a consumat până acum 3.800 de litri

Uneori, Michelle consumă sângele preferat direct din sticlă, dar îi place să și gătească cu el sau să-l amestece cu alte produse, cum ar fi cafeaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel