DECIZIE UDMR ce schimbă soarta Guvernului. Kelem Hunor: "Vom discuta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kelemen hunor
kelemen hunor
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat, luni, că a vorbit cu premierul Ponta despre situaţia de la Covasna creată de prefect, şi a arătat acest lucru a dus la discuții în interiorul partidului.
Astfel, schimbarea poziţiei iniţiale a Uniunii de a vota Guvernul Ponta 4 poate exista, urmând ca o decizie să fie luată în grupurile parlamentare.
 
"I-am prezentat (lui Victor Ponta, n.r.) problemele din judeţul Covasna pentru că noi considerăm că relaţiile interetnice nu trebuie să sufere şi nu trebuie stricate mai mult decât a stricat prefectul din Covasna, doar din cauză că noi am ieşit de la guvernare. Deci am prezentat această situaţie premierului", a spus Kelemen, după ce a discutat cu Ponta la Parlament.
 
Întrebat dacă i-a spus lui Ponta că UDMR va susţine noua structură a Guvernului, Kelemen Hunor a precizat: "Nu, am spus că merg la şedinţa de grup acum şi vom discuta acolo".
 
El a precizat că va face anunţul privind susţinerea sau nu în Parlament a Guvernului Ponta 4 după şedinţa grupurilor UDMR, care se vor reuni imediat la Parlament, conform Mediafax.
 

Citește și: UDMR, ieșire oficială de la guvernare. Kelemen Hunor, despre cum trebuie înțeleasă decizia 

 
 
Întrebat ce s-a schimbat de la momentul în care a spus că UDMR iese de la guvernare, dar va vota Guvernului Ponta 4, Kelemen a spus: "S-a schimbat ceea ce ştiţi şi dumneavostră, s-a schimbat la Covasna şi din cauza unui singur om. Altceva nu s-a schimbat".
 
După ce a făcut această declaraţie, Kelemen a mers la sala de grup, pentru a se întâlni cu parlamentarii UDMR şi a discuta dacă votează sau nu Guvernul Ponta 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel