De ce a fost pus sub acuzare Trump, pe 'repede-înainte'. Miza reală e uriașă. Adversarii îi pregătesc lovitura de GRAȚIE
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 14 ian, 10:23
AGERPRES
Donald Trump a fost pus sub acuzare de către Camera Reprezentanților. 

Momentul este unul istoric: Donald Trump devine primul președinte din istoria SUA aflat sub procedură de demitere de două ori într-un singur mandat.

Zece republicani au „trădat” și au votat punerea sub acuzare a președintelui în exercițiu Trump. Rezultatul votului a fost următorul: 222 de democrați și 10 republicani din Camera Reprezentanților au votat destituirea președintelui Trump. S-au opus procedurii 197 de congresmeni, toți republicani. 

Acum, Senatul ar trebui să decidă demiterea lui Trump. Dar procedura de destituire devine inutilă pentru că Trump își încheie mandatul pe 20 ianuarie, iar Senatul nu are efectiv timp să se întrunească, să dezbată, să audieze martorii și să voteze. Miza reală e pe termen lung și e imensă.

CITEȘTE MAI MULTE PE DEFENSE ROMANIA DESPRE PROCEDURA DE DEMITERE A LUI TRUMP ȘI VEZI CARE E DE FAPT MIZA REALĂ A PUNERII SUB ACUZARE, PE REPEDE ÎNAINTE, A PREȘEDINTELUI DONALD TRUMP

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro