DAN ȘOVA, REVENIT ÎN PSD. Cum explică Victor Ponta măsura CExN de la Sinaia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunțat, vineri, la Sinaia, că  a supus la vot în CExN revocarea deciziei de excludere a lui Dan Șova din partid, iar forul a votat-o în unanimitate. Liderul social-democrat și-a argumentat demersul arătând că  Dan Şova a demonstrat că vrea să fie în partid.

"Am supus la vot şi CExN, în unanimitate, a decis să revocăm decizia e care am luat-o la precendentul Comitet Executiv, de excludere a domnului Dan Şova, ţinând cont de atitudinea domniei sale. Ne-a demonstrat în această lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi că vrea să fie cu noi şi acesta a fost lucrul cel mai important", a declarat Victor Ponta.

El a precizat că fostul ministru al Transporturilor va reveni în echipa PSD în funcţia de vicepreşedinte, pe care a deţinut-o anterior.

Premierul a mai spus că decizia CExN de revocare a unei decizii anterioare este statutară, având în vedere faptul că forul care poate să ia o decizie este cel care poate să şi o revoce.

Liderul PSD a explicat că punerea în aplicare a deciziei CExN de revocare este imediată, Dan Şova având posibilitatea de reveni în partid chiar de vineri.

Vezi și: Victor Ponta, amenințări pentru membrii PSD cu probleme în justiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel