PSD NU merge la Cotroceni, dacă Iohannis nu face asta. Ciolacu: Am luat decizia, EXCLUS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacţionat după ce preşedintele Klaus Iohannis i-ar fi chemat pe liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR la Cotroceni joi dimineaţă. 

Acesta i-a numit pe liderii partidelor respective "gaşca perdanţilor" şi a atenţionat că se încalcă grav Constituţia României. 

"Aici nu vorbim despre PSD sau alte partide, aici vorbim de o gaşcă a perdanţilor, girată de Iohannis, care este paralel cu Constituţia. Au început nişte negocieri înaintea negocierilor, ceea ce este total neconstituţional. Dacă până acum dl Orban mergea în calitatea sa de prim-ministru la Cotroceni, şi era poate normal, din acest moment se încalcă Constituţia grav. Noi vom face tot ce se poate, legal şi constituţional, pentru a apăra votul românilor. Este inadmisibil. Azi, în BPN, vom discuta toate procedurile legale pe care le vom face în perioada următoare.

Avem o decizie deja luată de către mine. Este EXCLUS să mergem la Cotroceni, dacă PSD nu este invitat conform spiritului Constituţiei, primul pentru a face propunere de prim-ministru. Aţi mai auzit vreodată ca liderul unui partid să fie invitat cu nişte colegi la preşedintele României în exerciţiu, unde se scriu pe bileţele propuneri de prim-ministru? Există în litera şi spiritul Constituţiei, o asemenea batjocură la adresa poporului?

Este exclus să mergem la Cotroceni dacă nu suntem chemaţi primii, repete", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel