Constantin Bălăceanu Stolnici, apel către ministrul Carmen Dan
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
balaceanu stolnici
balaceanu stolnici
Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a făcut un apel către ministrul de interne, Carmen Dan, cu ocazia preluarii de către România a președinției Consiliului UE. 

"În contextul președinției rotative a UE, Agenția Natională Antidrog va avea un rol important în politicile europene privind prevenirea și reducerea cererii și ofertei de droguri (JAI). Cu 28 zile înainte de preluarea atribuțiilor ce implică președinția rotativă, Agenția nu are un director și o echipă de management clar determinate, cu un program concret ce să asigure responsabilitătile României în cadrul UE pe acest  segment.

Președintele CIADO România, acad. Constantin Bălăceanu Stolnici roagă ministrul de interne, pe d-na Carmen Dan și conducerea Ministerului de Interne să se aplece cu mare atenție asupra aspectelor învederate și în cel mai scurt timp să decidă schimbările pe care societatea civilă antidrog din România le asteaptă. Disfuncțiile din ultimii 7 ani trebuiesc corectate în interior și trebuie să gestionăm că stat politicile europene în materie pentru următoarele 6 luni", a transmis CIADO, printr-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel