Conducerea CET Brăila ar putea fi demisă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
calorifer-rece
calorifer-rece

Conducerea CET Brăila ar putea primi cu ocazia Sărbătorilor de iarnă un dar neașteptat. Aurel Simionescu, primarul municipiului Brăila, nemulțumit de modul în are a fost gestionată acțiunea de recuperare a datoriilor de la populație de către managerii CET-ului, i-au amenințat pe aceștia cu demiterea.

Neînțelegerea dintre conducerea CET-ului și primarul Simionescu a atins cote maxime pe 1 decembrie, moment în care societatea de termoficare a decis întreruperea furnizării gazelor şi, implicit, a agentului termic către populaţie, din cauză nerecuperării datoriilor de la populație.

"Nu contează a cui este această societate comercială, ea trebuie să îşi desfăşoare activitatea pe baze comerciale. Dacă cei de la CET nu sunt în stare, să lasă loc la alţii. Nu putem să mergem în continuare ridicând din umeri şi aşteptând ca altcineva să ne rezolve problemele, în timp ce cetăţenii stau în case fără căldură. Măsurile vor începe cu directorul în frunte. Noi trebuie acum să dăm apă caldă şi căldură cetăţenilor", a declarat joi Simionescu.

Primarul Simionescu a atacat dur lipsa de acțiune a conducerii CET Brăila și le-a promis în dar toate mail-urile primite de la cetățenii nemulțumiți pentru că au sărbătorit Ziua Națională temurând, tocmai pentru a conștientiza cine este vinovat.

"Cineva trebuie să fie vinovat. Dacă eu sunt director la CET, e clar că eu sunt vinovat. Îmi asum răspunderea. Pot face altceva?', a spus în replică directorul CET, Ionel Pătraşcu.

Statistica arată că în municipiul Brăila există 53.000 de apartamente, din care numai 11.000 sunt alimentate de la CET. Dintre acestea, un număr de 7.000 de locuințe riscă să aibă probleme cu agentul termic pentru facturile neplătite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel