Codruț Marta a cerut CNA, printr-o procură din 2012, cedarea unui post de radio
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
marta
marta

Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi care a fost dat în urmărire internaţională din 2012, a cerut CNA cedarea unui post de radio pe care îl deţine în Arad către o altă societate. El l-a desemnat, printr-o procură, pe Adrian Marta ca să-l reprezinte în adunarea acţionarilor societăţii Glasul Aradului SRL. Cel din urmă a cerut CNA cedarea unui radio către o altă societate. Procura a fost încheiată în 2012. Inițial, în ședința CNA de joi, s-a afirmat că a fost încheiată în 2013.

CNA a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare primită de la societatea Glasul Aradului SRL de cedare a licenţei audiovizuale a postului de radio Glasul Aradului către societatea Joi Media Enterprise SRL. Potrivit documentelor depuse la CNA, asociaţii societăţii Glasul Aradului SRL sunt: Twenty Two Media SRL (50%) şi Marta Codruţ Alexandru (50%). Asociaţii Twenty Two Media SRL sunt: Roţiu Dan-Alex (52,4%) şi Ivan Alexandru (47,6%), scrie Mediafax.

Maria Muntean este asociatul unic al societăţii Joi Media Enterprise SRL, care ar urma să preia postul de radio Glasul Aradului, dacă CNA va aproba acest lucru.

Totodată, a fost depusă o hotărâre din 23 ianuarie 2013 a adunării generale a asociaţilor societăţii Glasul Aradului SRL Arad, care doreşte cedarea licenţei pentru postul de radio. În document se spune că la respectiva adunare generală a asociaţilor au participat cei doi reprezentanţi ai Twenty Two Media SRL, în timp ce Marta Codruţ a fost reprezentat de Alexandru Codruţ, printr-o procură specială.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai. IGPR a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel