Ce nu s-a văzut la televizor la evenimentul Make Europe Great Again
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: DC News TV
Foto: DC News TV
Partidul AUR a unit o mulțime de conservatori din toată lumea la București sub sloganul „Make Europe Great Again”.

Evenimentul de la Palatul Parlamentului a fost deschis de declarațiile liderilor partidului, Claudiu Târziu și George Simion. Cel din urmă, care este și președinte AUR, a încurajat audiența să nu se abțină de la glume, făcând referire la cultura actuală predominantă în SUA și Europa.

Astfel, nici noi nu ne abținem de la răutăți și arătăm ce nu s-a văzut la televizor în cadrul evenimentului AUR de la Parlament.

În primul rând, nu putem să nu vorbim de muzica folosită la eveniment. În ciuda luptei cu globalismul, tot piesele americane au rămas la modă pentru a anima publicul. În mod hilar, drepturile de autor ale piesei pe care a intrat George Simion în scenă au stat la baza ștergerii transmisiunii live a AUR de pe YouTube.

Plimbându-mă prin sală nu am putut să nu remarc plictiseala unora. Mulți se uitau pe telefon, fie pe TikTok, fie în conversații de WhatsApp, fie peste pozele pe care și le-au făcut în deschidere. Toate aceste ocupații au părut să primeze în fața a ceea ce spuneau oamenii aceia, din suflet, pe scenă. Sigur, nu vorbim despre o majoritate, dar remarcăm încă o dată că atenția ne-o pierdem cât am număra pe degete... până la cinci.

Ce alte nuanțe am mai observat în cadrul discursului lui Simion? Totul se poate vedea în videoclipul alăturat.

Nu uitați să aruncați un ochi și pe DC News TV pentru alte materiale video de calitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel