Data publicării:

Cioloş, chemat de Tăriceanu să dea explicații în Parlament

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Conducerea Parlamentului a decis să îl cheme pe Dacian Cioloş în faţa plenului reunit lunea viitoare, pentru a prezenta un raport cu privire la execuţia bugetară, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

'S-a decis invitarea prim-ministrului în Parlament pentru a prezenta un raport cu privire la execuţia bugetului, pentru că, în spaţiul public, au apărut tot felul de informaţii contradictorii. Birourile permanente reunite s-au consultat cu cabinetul premierului şi am convenit - luni, săptămâna viitoare, pe 19 septembrie, la ora 14,30, va fi prezent în faţa Camerelor reunite. Înţeleg că urmează să plece într-o deplasare externă în aceeaşi zi, la ora 17,00, şi am găsit această formulă de program', a spus Tăriceanu, luni, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite.

[citeste si]

El a adăugat că prim-ministrul Cioloş va avea 30 de minute, în plenul reunit, pentru a face o prezentare, la începutul şedinţei. Vor urma intervenţiile din partea grupurilor calculate proporţional cu numărul de parlamentari şi la sfârşit premierul va răspunde întrebărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel