Chris Brown şi Rihanna, din nou împreună
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rihanna Chris Brown
Rihanna Chris Brown

Rihanna este încă îndrăgostită de Chris Brown ştim deja. Că l-a iertat pentru tot nu mai este o noutate.Surpriza: vor cânta împreună pe aceeaşi scenă.

Autor: Andreea Vlădan

În presa americană au apărut foarte multe zvonuri cum că cei doi cântăreţi ar putea să cânte pe scena premiile MTV Video Music Awards de anul acesta.

De obicei, artiştii care vor să cânte în programul acestui show trebuie să primeasă aprobarea de la producători cu două săptămâni inainte. Media TakeOut.com relatează că echipa din spatele Rihannei le-a comunicat producătorilor de la MTV că artista vrea cu orice preţ să îl aducă pe aceeaşi scenă cu ea pe fostul său iubit,Chris Brown. "Pe de-o parte, organizatorii se bucura că vor avea rating cu duelul Rihanna -Chris Brown, dar pe de alta se gândesc că vor exista si reactii negative... Însă, prea mare lucru nu mai e de facut, de vreme ce Rihanna insistă să cânte alături de fostul iubit", a declarat o sursă apropiată Rihannei pentru MTO.com.

Cu câteva luni în urmă,Riri şi Chris năşteau controverse cu piesa ’’Birthday Cake’’ la care cei doi au colaborat pentru prima oară de la incidental din 2009. El a acceptat să apară pe melodia ei ca feature, iar ea a acceptat să apară pe remixul peisei ’’Turn up the music’’. Acest lucru a împărţit fanii celor doi în două tabere, una pro şi una contra. "M-am gândit că ar fi interesant să am o colaborare cu o voce masculină. Aşa că m-am întrebat cine ar putea fi suficient de pervers, cineva în care oamenii chiar văd reflectată o astfel de imagine?", a povestit ea.E vorba doar de muzică. Dacă ne-am fi împăcat şi am fi fost impreuna, ar fi fost alta discuţie". Interviul de acum câteva săptamâni, pe care cântăreaţa i la acordat lui Oprah, a aruncat lumea industriei musicale în aer, când Rihanna a recunoscut că incă il mai iubeşte pe Chris Brown. Ea a mai spus că ştie că el este într-o relaţie şi că îi este greu să se comporte normal atunci când se află în aceeaşi cameră cu el.

Aşadar,un duet pe o scena publică, între cei doi, ar fi binevenit şi ar atrage atenţia tuturor asupra celor doi. Gala premiilor Video Music Awards va avea loc pe 6 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel