Iohannis, cap de listă la Senat? Diana Tache, informație pe surse despre candidatură / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Costin Dinca
Inquam Photos / Costin Dinca
În ultimele zile s-a discutat despre posibila candidatură a președintelui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare de pe 1 Decembrie, pe listele PNL. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de o modificare legislativă care să-i permită participarea la exercițiul electoral, având în vedere că încă va fi președinte al României la acea dată.

CITEȘTE ȘI             -              Ciolacu, ironie când e întrebat de candidatura lui Iohannis la Senat

Jurnalista Diana Tache a prezentat, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, o informație privitoare la cronologia care va urma să se desfășoare și care îi va pava președintelui Klaus Iohannis drumul spre candidatura la alegerile parlamentare de pe 1 Decembrie 2024.

„Am o sursă, apropo de discuția cu candidatura domnului președinte Klaus Iohannis, că joi, teoretic, s-ar depune această modificare la lege și săptămâna viitoare s-ar vota“, a spus jurnalista Diana Tache.

Bogdan Chirieac, vizibil fericit, a întrebat: „Și în loc să-i spunem „domnul președinte“, o să-i spunem „domnul senator““?!

„Probabil că da“, a adăugat Diana Tache.

„Domnul senator președinte, că o să fie și președintele Senatului“, a completat Mugur Ciuvică.

„Ah, tot președinte îi vom spune, doamna Tache. Domnul Ciuvică are grijă să nu-l micim“, a zis Bogdan Chirieac.

„O să meargă Iohannis, în orgoliul lui exagerat, să fie sub Ciucă Ciolacu sau Geoană?“, a întrebat Mugur Ciuvică.

„Vă dați seama?! De ce-l umiliți așa? Pe ce capotă de mașină își mai aruncă paltonul?“, a insistat Bogdan Chirieac.

„Să zicem că va câștiga Ciucă. Vine Ciucă la Cotroceni, stă în mijloc, iar Iohannis va sta într-o parte așa ascultându-l pe Ciucă?! Hai să vedem!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Îmi imaginez genul ăsta de moment nu neapărat pe orgoliul nemăsurat, ci și pe ranchiună. Eu pe partea de ranchiună vreau să văd cum se va desfășura povestea“, a spus Diana Tache.

„Dar să zicem că Ciolacu e președinte și vine Ciolacu să țină un discurs în Parlament și Iohannis va sta să-l aștepte pe scări și apoi îl va conduce la tribună“, a adăugat, ironic, Mugur Ciuvică.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel