Casă mistuită de flăcări. Un bărbat a fost carbonizat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Incendiu
Incendiu
Trupul unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Vităneşti, comuna Ţifeşti, a fost găsit carbonizat, miercuri seara, lângă locuinţa proprie, care a fost mistuită de flăcări, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii militari din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu au intervenit, în jurul orei 20,50, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Vităneşti, comuna Ţifeşti. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Salvatorii au localizat imediat incendiul, care se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, construită din paiantă, pe suprafaţă de circa 20 mp. Lângă casă a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21,40. Imobilul a ars în totalitate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit autorităţilor locale, bărbatul locuia singur.

Pompierii şi poliţiştii face cercetări pentru a stabili cauza incendiului şi împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel