Cămârzan, scandal în sala de judecată. Dan Antonescu, criminolog: "Dacă v-am zis ce am făcut, nu pot să plec acasă?"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dan Cămârzan
Dan Cămârzan
Milionarul Dan Cămârzan, arestat pentru că şi-a ucis bunica, a făcut scandal în sala de judecată în momentul în care se discuta contestarea arestului preventiv. Judecătorii au decis suspendarea şedinţei. În direct la Antena 3, specialistul criminolog Dan Antonescu a comentat cererea milionarului. 

"Cred că un psihiatru ar trebui să spună ce e în mintea acestui om. Am mai avut de-a face cu astfel de personaje, care după ce au recunoscut fapta, voiau să plece acasă. În cazul unor asemenea situaţii, având în vederea gravitatea faptei, el va fi supus unei expertize psihiatrice, se va stabili dacă este răspunzător pentru fapta sa. Dacă nu a avut discernământ, va fi internat într-o unitate de specialitate. Dacă a avut discernământ, el va fi încarcerat, condamnat. Indiferent, până când se va stabili acest lucru, trebuie să stea în arest preventiv, pentru că fapta o demonstrează, el este un pericol public", a explicat Dan Antonescu. 

Milionarul Dan Cămârzan a fost arestat la începutul acestei săptămâni pentru că şi-a ucis bunica. El a contestat măsura arestului preventiv, însă în momentul judecării acestei contestaţii a făcut scandal în sala de judecată, motiv pentru care şedinţa a fost suspendată. 

Dan Cămârzan este adept al mişcării "Suveranii", grupare care nu recunoaşte documentele oficiale emise de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel