De ce vrea PNL anticipate. Buzatu: Există un program ascuns de guvernare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Guvernul PNL dorește alegeri parlamentare anticipate deoarece are "un program ascuns de guvernare" pe care vrea să-l aplice mai repede, a declarat, marți, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta atenționează alegătorii "să fie foarte atenți".

"E o nebuloasă în ceea ce privește motivația acestor alegeri anticipate. Se află deja la guvernare. Pretind că există o majoritate stabilă. Singurul motiv pentru care ar trebui făcute alegerile anticipate ar fi că există un program ascuns de guvernare pe care nu vor să-l devoaleze în aceste momente și vor să-și scurteze cât mai mult posibil șederea la guvernarea aceasta care urmează până la alegerile normale, pentru ca după aceea să-l poată pună în aplicare. Dacă această ipoteză a mea este cât de cât adevărată, ar trebui ca alegătorii să fie foarte atenți. Nu știu dacă mecanismele parlamentare vor permite o asemenea întorsătură din condei a practicilor electorale", a afirmat Dumitru Buzatu, la Parlament, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD, citează Mediafax.

Liderii PSD s-au întrunit pentru a discuta despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban și despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie. Un alt subiect de discuție vizează alegerile anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel