Boc, acuzat de dărâmarea podului Traian
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp

Podul Traian s-a surpat complet într-o parte, iar trotuarul nu mai poate fi folosit. PSD consideră că surparea podului este din vina reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, susținând că problemele orașului au încetat să mai reprezinte o prioritate în ultimul an pentru ei.

În luna aprilie, o femeie în vârstă era să cadă în Someș, după ce o bucată din același pod din Cluj s-a rupt, potrivit stiridecluj.ro.

Expertul în drumuri și poduri, prof. ing. Mihai Iliescu, de la UTCN, a explicat că motivele pentru care s-a surpat podul sunt traficul, greutatea, sarea și vibrațiile. Profesorul a declarat că a fost solicitat în urmă cu două luni de către Primăria Cluj-Napoca pentru o expertiză, după ce s-a rupt o altă bucată din pod.

„Chiar dacă numeroși cetățeni au semnalat situația precară a infrastructurii în mai multe zone din oraș, Emil Boc nu pare interesat de aceste aspecte, rezumându-se în a comenta de pe margine, politica la nivel național, uitând de oraș și de problemele sale. Iresponsabilitatea primăriei pune în pericol viața clujenilor. Oare s-a gândit cineva din primăria Cluj-Napoca când sau dacă a fost depășită durata de exploatare a podului?” a declarat Gabriel Mihai Oniga, vicepreședinte PSD Cluj.

„Îl invităm pe Emil Boc să-și reia atribuțiile de primar și să le explice colaboratorilor săi, că a da vina pe clujeni pentru starea proastă a infrastructurii din municipiu este grav și extrem de rușinos față de contribuabilii care le plătesc salariul” a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel