Berlusconi, grav bolnav din cauza nopților pierdute la petreceri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Silvio Berlusconi ar putea avea sănătatea afectată de pierderea nopţilor pentru participarea la petreceri, potrivit unui apropiat al premierului Italiei, citat într-un document al ambasadei americane de la Roma dezvăluit de WikiLeaks.

Giampiero Cantoni, fost preşedinte al Comisiei de Apărare din Senatul italian, declara, conform unei note diplomatice din octombrie 2009, că rezultatele analizelor medicale făcute de Berlusconi sunt o "adevărată problemă".

"Toţi suntem îngrijoraţi de starea sa de sănătate", le-a spus Cantoni diplomaţilor americani de la Roma.

Berlusconi a leşinat în public de trei ori în ultimii ani, "iar, din cauza frecventelor nopţi pierdute şi înclinaţiei spre petreceri, nu se odihneşte suficient", preciza Cantoni.

Potrivit notei diplomatice, când actualul ambasador american la Roma, David Thorne, a vorbit prima dată cu Berlusconi, acesta ar fi aţipit scurt timp, informează Mediafax

Un alt apropiat al lui Berlusconi, jurnalistul Gianni Letta, declarase, potrivit ambasadei americane, că seria de scandaluri privind viaţa privată a premierului italian a condus la "slăbirea sa fizică şi psihică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel