Becali este convins că Olăroiu rămâne la Steaua, Oli nu a luat o decizie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Victoria Stelei cu CFR Cluj, pe terenul acesteia, a aprins din nou imaginaţia lui Gigi Becali. Finanţatorul din Ghencea a spus că este convins că Olăriu va continua pe banca tehnică a roş-albaştrilor şi în sezonul următor.

“Oli a întărit speranţa noastră ca va rămâne la echipă şi în sezonul viitor. Va sta pe banca la finala cu Dinamo şi cred că el ar face o surpriză tuturor dacă ar anunţa de pe acum că va rămâne antrenor la Steaua. Eu sunt 100 la sută sigur că va rămâne. Datele problemei se schimbă acum, pentru că suntem calificaţi într-o cupă europeană. Şi dacă este ofertat de naţională, Steaua face cât două echipe reprezentative. Oricîţi bani îi dă Sandu, eu îi dau mai mult”, a spus Becali la GSP TV.

Cosmin Olăroiu încă nu a luat o decizie în această privinţă, mai ales că, din câte se pare, selecţionerul Răzvan Lucescu va demisiona indiferent de rezultatul cu Bosnia, din data de 3 iunie, iar pentru postul care va rămâne vacant alesul lui Mircea Sandu ar fi actualul antrenor al Stelei.

“Băieţii au făcut un meci bun, merită felicităţi pentru efort, pentru că a fost cald. Însă n-am realizat nimic, nu putem să compensăm acest joc cu finala Cupei. Este obiectivul meu. Pentru echipa Steaua, nu este niciodata mulţumitor locul 5, însă trebuie să se vadă unde s-a greşit şi să se trage de concluzie. Eu sunt motivat în fiecare zi când mă trezesc şi este o onoare foarte mare pentru mine că am fost nominalizat pentru postul de selecţioner. Însă echipa naţională are meci şi trebuie să se concentreze pe acel meci. Eu vreau să câştig Cupa şi apoi o sa iau o decizie. Cred că Cristi Chivu va reveni asupra deciziei, este o piedere enormă pentru echipa naţională", a declarat Cosmin Olăroiu la Fanatik Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel