Becali, despre Monica Macovei: O babă cocoșată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi becali dc
gigi becali dc

Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "babă cocoșată" cu "multe rădăcini în justiția românească."

Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat să facă scurte descrieri unor oameni politici din România. Când a venit rândul să vorbească despre Monica Macovei, finanțatorul Stelei a erupt: "O babă cocoșată. Cancerul societății românești. A făcut mult rău României cu pârâcelile ei în Europa. Are multe rădăcini în justiția românească," a izbucnit miliardarul. "Nici n-are curaj să stea față-n față cu mine pentru că a participat la dosarele mele. Mă ocolește în Parlamentul European. E tare nenorocită. S-a prezentat ca o manechină, dar ea e o babă cocoșată care vine în PE cu hainele prăfuite și necălcate," a continuat Gigi Becali.

Atacuri extrem de dure a lansat europarlamentarul și la adresa fostului președinte al României, Ion Iliescu, și la cea a istoricului Neagu Djuvara. "Nu vreau să văd băbăciunile de Iliescu și Djuvara. Nu mi-i arăta pe moșii de Iliescu și Djuvara," le-a retezat Becali cuvântul moderatorilor emisiunii. Despre dl. Djuvara, unul dintre cei mai importanți istorici ai secolului XX, finanțatorul Stelei a mai spus că e "sclerozat," dar nu e vina lui, ci a bătrâneții.

Dan Diaconescu e uns cu alifii de Caracal și Oltchim

Dan Diaconescu, persoana cu care a împărțit lumina reflectoarelor în ultima perioadă, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă, cu o singură excepție. "Dan Diaconescu e uns cu toate alifiile: de Caracal, de București și de Oltchim. Este deștept, muncitor și băiat bun ,dar, e cel mai mare mincinos. Are toate calitățile dar una le distruge pe toate: e cel mai mare mincinos politician din România. Mereu ciocoi, ciocoi, ciocoi ... nu și-a dat și el seama c-or să-l prindă ăștia," spune europarlamentarul.

Traian Băsescu a trecut și el prin "filtrul Becali." Despre șeful statului liderul PNG a spus că "s-a îmbătat cu putere." Adrian Năstase pe de altă parte, este văzut de miliardarul din Pipera ca un om puternic, dar care nu are "școala vieții." Gigi Becali a spus câteva lucruri și despre co-președinții USL, Victor Ponta și Crin Antonescu. Pe primul, candidatul la parlamentare de pe listele PNL îl vede un om "înțelept și cu stăpânire de sine," iar despre cel din urmă crede că va deveni următorul președinte al României, deși e cam "drăgăstos."

Când a venit momentul să vorbească despre propria persoană, Gigi Becali s-a descris, triumfător, într-un singur cuvânt: împăratul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel