Bebeluș, mort după botez. Nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
baptism
baptism

O fetiță, care avea numai șapte săptămâni, s-a stins din viaţă după ce a fost botezată.

"La slujbă, preotul doar a stropit-o cu apă pe cap şi nu a scufundat-o în cristelniţă aşa cum se obişnuieşte în unele locuri. Totul a decurs normal şi toată lumea era extrem de fericită mai ales că părinţii şi-au dorit tare mult să aibă un copil. A urmat o mică petrecere unde, de asemenea, toată lumea s-a simţit bine", spune un apropiat al familie Rus, scrie stiridecluj.ro.

Seara, mama fetiției i-a administrat câteva picături dintr-un medicament folosit împotriva colicilor. "De aici a urmat tragedia. Fetiţa a început să se simtă rău. În prima fază părinţii au crezut că s-a înecat şi au mers de urgenţă la spitalul din Dej. Aici starea fetiţei s-a agravat iar medicii au fost obligaţi să o intubeze şi au decis transferul al UPU Cluj. Până la Cluj, fetiţa a murit. Ne-am tot întrebat şi noi ce anume s-a întâmplat mai ales că fetiţa nu a dat semne că este răcită sau că este bolnavă", a mai spus sursa citată.

Până și medicii legiști au dificultăți în a stabili cauza decesului. ”Nu a prezentat niciun semn clar care să ne conducă la motivul care a provocat decesul. Concluzia pusă de noi este pneumopatie acută. Urmează să efectuăm alte analize medico legale”, a spus un medic legist din cadrul IML Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel