Badea: Baconschi "minte de îngheaţă Parisul"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea
badea

Teodor Baconschi, fostul ministru de Externe,  "minte de îngheaţă Parisul" atunci când nu recunoaşte că a plătit o chirie fabuloasă, din banii statului, pentru o vilă la Paris, a comentat Mircea Badea, miercuri seară, la emisiunea de la  Antena 3.

 "Banconschi minte, o minciună de îngheaţă Parisul, care a costat doar pentru un an 100.000 de euro, dar suma asta a fost doar protocolul lui MRU pe câteva zile", a spus Mircea Badea, în ediţia de miercuri seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Mihai Gâdea a dezvăluit că în perioada Guvernului Boc s-au plătit 78.000 de euro, timp de zece luni, pentru un apartament închiriat de statul român la Paris, după ce Teodor Baconschi şi-a încetat mandatul de ambasador.

 "Cum mă să dai din bani publici 8.500 de euro chirie pe lună, după ce el (Baconschi - n.r.) a vorbit de tăierile de 25% din salarii, de tăierele de pensii, de mărirea TVA", a continuat Badea.

În schimb,  Baconschi susţine că apartamentul cu pricina a fost ocupat în toată acea perioadă de şeful interimar al Misiunii, însărcinat cu Afaceri, însă Ministerul de Externe în contrazice pe Baconschi şi susţine că apartamentul a stat gol din ianuarie 2010 până în septembrie, atunci când a sosit la post noul ambasador al României la Paris, Bogdan Mazuru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel