Atanasiu amenință Guvernul cu moțiunea de cenzură. Ce spune Antonescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de PNL pentru funcția de Ministru al Economiei, a declarat vineri că PNL va face toate demersurile pentru demiterea Guvernului și a premierului Victor Ponta, respectiv prin inițierea unei moțiuni de cenzură.

Întrebat într-o conferință de presă dacă mai crede în viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a răspuns negativ.

"Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca și cum mai crezi în căsnicie și te afișezi cu amanta", a spus senatorul PNL, citat de Agerpres.

"Dacă domnii ăștia vor să ne dea afară, nu e niciun fel de problemă, numai că Guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Victor Ponta să aibă vreun scrupul și să-și dea o demisie, în schimb, vom face noi toate demersurile necesare pentru a-l demite", a continuat liberalul.

Întrebat care ar fi aceste demersuri, Teodor Atanasiu a invocat moțiunea de cenzură: "Păi care sunt demersurile necesare pentru a demite un premier? Moțiunea de cenzură. Nu există un alt demers decât moțiunea de cenzură"

Antonescu nu neagă idea moțiunii de cenzură

Într-o intervenție telefonică la România Tv, Victor Ciutacu a anunțat că a vorbit în cursul zilei de vineri cu președintele PNL, Crin Antonescu. "Dacă se rupe USL, Crin Antonescu a spus că depune și voteaza orice moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului fără liberali în componență", a transmis jurnalistul de la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel